Vonalkód

Itt az idő a TERVEZÉSRE

Vonalkód a fejlesztésért
Beszéljük át a lehetőségeket

Kedves Barátaim!

Most jött el a pihenés ideje. Ebben a helyzetben lassan mindenki az otthonába kényszerül. Legyünk a családunkkal, szeretteinkkel. Viszont mi vállalkozók/vezetők azt is tudjuk, hogy az üzlet nem áll meg. Még ilyenkor sem. Most van idő és lehetőség végig gondolni a fejlesztéseket, a gazdaság és vállalkozás beindításakor szükséges lépéseket. A Vonalkód Debrecen célkitűzése és feladata segíteni ebben meglévő és leendő partnereit. 20 év tapasztalat és több száz elégedett ügyfél (és az Ők tapasztalatai) segítenek ebben. Gondolja végig vállalkozásának fejlesztését, raktárának optimalizálását, logisztikájának modernizálását. Amikor érzi, hogy nehézségbe ütközött, akkor Én és kollégáim állunk rendelkezésére és segítünk megvalósítani álmát, megalkotni a jövőt. Tudom most sok cég vezető, és tulajdonos úgy gondolja, hogy „ezt túl kell élni”, de gondolnunk kell a kezdésre. Többnek kell lennünk a konkurenciánál, hisz ugyan azokon az ügyfeleken osztozkodunk. Amikor egy rendbetett „patika” vállalkozás van a hátunk, mögött akkor ez nem lehet akadály.

Vegyük számba mi is kell ehhez?

Legyen termékünk, ok ez megvan.

Legyen emberünk, hmmm….., ok ez is megvan.

Legyen vevőnk, hááát….., az is van.

Akkor minden stimmel. Az örök mottóm, ami a Vonalkód Debrecen üzletében sokszor elhangzik, az az alábbi: „csak akkor működik jól valami, ha tudom milyen termék, hol van és mennyi van belőle, ha ebből egyre csak egyre nem tudom a választ, borul az egyenlet”.

Most gondolja végig, járt már úgy vállalkozása, Ön vagy beosztottja, területi képviselője, hogy ezekből egyszer, egyre nem tudta a választ? Gondoljon bele, milyen árbevételtől esett el akkor?

Ha igen keressen minket. Kiemelkedő szakembereink segítenek megoldani a problémát. Az egyedi azonosítás és a vonalkód technika révén, erre egyszerű és modern megoldásaink vannak. Kiemelkedő minőségű termékeink és logisztikai, értékesítési tapasztalataink pedig segítenek a megoldás megalkotásában. Nézzük át a vállalkozását, alkossunk korszakalkotót!

Amíg lehet, várom az irodámban egy kávéra és beszéljük át, vagy találkozzunk a digitális térben.

Mert a mottónk: „Egy orrhosszal mindenki előtt!!!”

Tóth Tibor

Tulajdonos