Vonalkód

Te vagy a főnök

Te vagy a főnök ! Te vagy a főnök ?

 

Ugye milyen nehéz kérdés?

A vállalkozói élet úgy kezdődik, hogy nagy tervekkel, sok önbizalommal álmodunk egy nagyot. A „CÉL”-t. A cél szentesít mindent. Esetünkben egy boltot. Mondjuk élelmiszer boltot. A fő mozgatórugó, az hogy több pénzem és még több szabad időm legyen. Meg persze az is hogy gyerekként is ezt játszottam. Tehát adott az üzleti siker. Átvergődjük magunkat a kezdeti bukkanókon és megnyitjuk a boltot. Minden szuper. Jönnek a vevők. „BEÁLL a rend”.
vonalkod debrecen
Egyre több ötletem van, hogy még ezt is meg azt is árulok. Csak éppen nincs szabadidőm elmenni megvenni, mert a bolt akkor termel ha nyitva van. Ezen a ponton logikus döntés ha alkalmazottat veszünk fel. Ennek a részleteit nem taglalom az másik szakma.

Akkor most úgy állunk van több szabadidőm és a bolt is nyitva.

„Mit is kell vennem?”

„Mi fogyott el ?”

„Mit rendeltek ?”

Ha grafománok vagyunk felírtuk egy füzetbe, noteszbe, ha nem akkor fejben tartjuk, de sok az infó, érezzük hogy ez így nem lesz jó.

Ilyenkor tudatosul hogy kell bizony egy rendszer. A Vonalkód Debrecen ezen segít a komplett bolti rendszerrel. DE. ez az örökös de

Ha tovább nézzük ez még csak a jéghegy csúcsa. Minden szép, minden jó. Olajozottan működik mindenki, és minden. De az alkalmazottnak szabadság is jár, meg …. sok minden. Kell egy váltó társ, kell még egy ember. Ezen a ponton már mérni kell. A dolgozó teljesítményét. Ezt a pontot hagyják ki a vállalkozások, mert : „Mi egy kis családias cég vagyunk”. Itt a kérdés:

TE VAGY A FÖNÖK ?

Az általunk letelepített rendszer ezt is tudja. Mér. Számol. Tehát: TE VAGY A FŐNÖK!

DE….   A szokásos DE

Sok termékem van valahogy fel kell hívni az akciósra a figyelmet. Jó áron vettem, vegyétek vigyétek. A vevő nem mindig úgy cselekszik, gondolkozik ahogy szeretném. Ismét a kérdés: TE VAGY A FŐNÖK? Itt és most nem. Itt a vevő az. A Vonalkód Debrecen , KISBOLTELLATO üzletágában mindent megtalálsz. Polc síneket, jelölőket, akciós táblákat. Mindent azért mert: TE VAGY A FŐNÖK!

Ha magadra vagy a problémákra ismersz, az nem a véletlen műve. Gyere el egy beszélgetésre, tanácsadásra. Szakképzett kollégáink 140 m2-en állnak rendelkezésedre. Hidd el vannak jó ötleteink. Plusz vendégünk vagy egy kávéra, mert tudod: TE VAGY A FŐNÖK!